Ontstoppen van alle riolen

Soms zit de verstopping dieper dan gedacht en moet de (hoofd)riolering van je woning aangepakt worden. Wil je zelf aan de slag met chemische ontstoppers? Ons niet gelaten, maar de impact ervan op je leefomgeving is niet te onderschatten. Bovendien kunnen dergelijke producten zware brandwonden veroorzaken.

Kies beter meteen voor Q-Clean, dé specialist in de regio Tienen. Wij zorgen voor de perfecte ontstopping en reiniging van rioleringen in particuliere woningen, handelspanden en openbare gebouwen. Wij gaan voor jou aan de slag voor huisrioleringen vanaf 110 cm en grote rioleringen vanaf 400 cm.
Alvorens je riolering aan te pakken, maken onze medewerkers een grondige analyse van de situatie. Op basis daarvan bepalen ze de aanpak en de gebruikte hulpmiddelen: spiraal, frees of hoge druk.

De ontstopping van je riolen gebeurt vanzelfsprekend steeds op een duurzame manier zonder breekwerk of het aanrichten van schade. Indien gewenst maken we ook het controleputje of slibvanger leeg.

Wil je meteen een afspraak maken met Q-Clean Tienen? Contacteer ons!

Ik heb een vraag! Bel mij op:

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.