Ontstoppingsdienst WC, douche, lavabo, spoelbak, gootsteen, …

Is de afvoer van je toilet, douche, bad of lavabo verstopt? Dan heb je vast de neiging terug te grijpen naar de huis-, tuin- en keukenmiddeltjes: de ouderwetse steel met flexibele kunststof zuignap, kokend water of een of ander chemisch product. Niet altijd zonder risico voor je afvoerbuizen en het milieu, maar misschien zorgt het wel voor een tijdelijke oplossing.

Waarom niet meteen kiezen voor een professionele ontstopping volgens de regels van de kunst? Een telefoontje of mailtje naar Q-Clean Tienen en onze ontstoppingsdienst is binnen de 24 uur bij jou ter plaatse. Onze interventiewagen in de regio Tienen is uitgerust met de modernste en meest efficiënte tools om je spoelbak, wc of douche te ontstoppen.

Vooraleer aan de slag te gaan, analyseren onze ervaren medewerkers de situatie en zoeken ze de oorzaak van de ontstopping. Eenmaal ze een klare kijk hebben op de toestand, gaan ze aan de slag voor het ontstoppen van je toilet, douche, bad of lavabo.

Wij hanteren daarbij ofwel mechanische hulpmiddelen ofwel hoge druk. Het resultaat? Een efficiënte, snelle en milieuvriendelijke ontstopping van je douche, bad, wc of spoelbak zonder schade.

Wil je beroep doen op Q-Clean Tienen? Contacteer ons!

Vaste prijs (1u inclusief):

Woning > 10 jaar: €155 incl. BTW
Woning < 10 jaar: €177 incl. BTW

Ik heb een vraag! Bel mij op:

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.